Já si vybírám JAK v hospodě u krížku LIBEREC.

 Na příští týden jsem si vybíral já z tohoto Jídelního lístku:

JÍDELNÍ LÍSTEK RESTAURACE U KŘÍŽKU

PONDĚLÍ  25.3.2013         90,-Kč                CENA: 85,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU

POLÉVKA ČOČKOVÁ S PÁRKEM

1. (120G) DOMÁCÍ SEKANÁ, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
2. (330G) TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KRABÍMI TYČINKAMI
3. (120G) KUŘE NA PAPRICE, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
4. (350G) ŠIŠKY S MÁKEM

________________________________________________________________________________
ÚTERÝ 26.3.2013 90,-Kč CENA: 85,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU

POLÉVKA VLOČKOVÁ SE ZELENINOU A VEJCEM

1. (120G) BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM MASEM, KYSANÉ ZELÍ
2. (150G) PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, BRAMBOR, OBLOHA
3. (120G) RESTOVANÁ VEPŘOVÁ JÁTRA, BRAMBOR, TATARKA
4. (350G) KYNUTÉ OVOCNÉ KNEDLÍKY, SMETANA

STŘEDA 27.3.2013 90,-Kč CENA: 85,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU

POLÉVKA KUŘECÍ VÝVAR S NUDLEMI

1. (120G) VEPŘOVÁ KOTLETA NA KMÍNĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE
2. (120G) PIKANTNÍ KUŘECÍ PALIČKY, ZELENINOVÝ SALÁT, TOUST
3. (150G) MEXICKÉ FAZOLE S KLOBÁSOU, CHLÉB
4. (350G) RÝŽOVÝ NÁKYP S OVOCEM

ČTVRTEK 28.3.2013 90,-Kč CENA: 85,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU

POLÉVKA FAZOLOVÁ S PÁRKEM.

1. (150G) SMAŽENÝ KVĚTÁK, BRAMBOR, TATARKA
2. (120G) SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
3. (120G) VEPŘOVÝ ŠPÍZ, BRAMBOR, OBLOHA
4. (350G) BAVORSKÉ VDOLEČKY
________________________________________________________________________________
PÁTEK 29.3.2013 90,-Kč CENA: 85,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU

POLÉVKA GULÁŠOVÁ

1. (120G) VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
2. (120G) KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
3. (150G) ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S UZENÝM MASEM A KLOBÁSOU
4. (350G) PALAČINKY S MARMELÁDOU A SMETANOU
________________________________________________________________________________
SOBOTA 30.3.2013 100,-Kč CENA O VÍKENDU: 95,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU

POLÉVKA ZELENINOVÁ1. (120G) KUŘECÍ (VEPŘOVÝ) ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA

                                     2. (120G) VEPŘOVÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
________________________________________________________________________________
NEDĚLE 31.3.2013 100,-Kč CENA O VÍKENDU: 95,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU

POLÉVKA ČESNEČKA 1. (120G) KUŘECÍ STEAK SE ŠUNKOU A SÝREM, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OBLOHA
                                  2. (120G) TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM A SÝROVOU ZÁLIVKOU

PŘI OBJEDNÁVCE NAD 5 JÍDEL - CENA O 5,-Kč MÉNĚ. TEL.:723 425 052

***********************************************************************

PONDĚLÍ  18.3.2013        65,-Kč            CENA: 60,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU

POLÉVKA: PÓRKOVÁ S VEJCEM  &  1. (120G) VEPŘOVÉ VÝPEČKY, ZELÍ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
                                                   2. (330G) ČOČKA NA KYSELO SE SMAŽENOU CIBULKOU, PÁRKEM, SÁZENÉ VEJCE, OKURKA
                                                   3. (120G) KUŘECÍ SMĚS NA KARI, RÝŽE
                                                   4. (350G) OMELETA SE SLADKÝM TVAROHEM
________________________________________________________________________________
ÚTERÝ     19.3.2013       65,-Kč              CENA: 60,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍH OOBALU                                                                     

POLÉVKA: RAJSKÁ S TĚSTOVINOU &  1. (330G) HALUŠKY S UZENÝM MASEM, ZELÍ
                                                       2. (150G) SMAŽENÝ HERMELÍN PLNĚNÝ ŠUNKOU, BRAMBOR, TATARKA
                                                       3. (120G) KOPROVÁ OMÁČKA S HOVĚZÍM PLÁTKEM, BRAMBOR
                                                       4. (350G) BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM
________________________________________________________________________________                                                                                                                   
STŘEDA   20.3.2013       65,-Kč          CENA: 60,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU

POLÉVKA: MASOVÝ VÝVAR SE ZELENINOU & 1. (150G) PLNĚNÁ KUŘECÍ ROLÁDKA, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OBLOHA
                                                                 2. (330G) VEPŘOVÉ RIZOTO, SÝR, OKURKA
                                                                 3. (150G) SMAŽENÁ MOŘSKÁ ŠTIKA, BRAMBOROVÁ KAŠE
                                                                 4. (350G) LÍVANEČKY S OVOCEM A ŠLEHAČKOU

________________________________________________________________________________

ČTVRTEK  21.3.2013      65,-Kč           CENA: 60,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU

POLÉVKA: KVĚTÁKOVÁ & 1. (150G) VEPŘOVÝ STEAK SE ŠUNKOU A SÝREM, SÁZENÉ VEJCE, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR,  
                                        OBLOHA
                                     2. (120G) MAĎARSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
                                     3. (330G) ZELENINOVÝ SALÁT S MOZZARELOU A ŠUNKOU
                                     4. (350G) NUDLE S MÁKEM
________________________________________________________________________________ 
PÁTEK    22.3.2013        65,-Kč            CENA: 60,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU

POLÉVKA: BORŠČ & 1. (120G) VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
                              2. (120G) KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
                              3. (150G) BOLOŇSKÉ ŠPAGETY
                              4. (350G) ŠVESTKOVÝ KOLÁČ                                                                                     
________________________________________________________________________________ 
SOBOTA  23.3.2013       80,-Kč    CENA O VÍKENDU: 75,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU

POLÉVKA: KRUPICOVÁ S VEJCEM & 1. (150G) KUŘECÍ (VEPŘOVÝ) ŘÍZEK, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OBLOHA
                                                    2. (120G) TORTILA S KUŘECÍ SMĚSÍ, OBLOHA
________________________________________________________________________________
NEDĚLE  24.3.2013        80,-Kč    CENA O VÍKENDU: 75,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU

POLÉVKA: MASOVÝ VÝVAR S NUDLEMI & 1. (150G) KUŘECÍ SMĚS, KROKETY, OBLOHA
                                                            2. (120G) PALAČINKY S MARMELÁDOU, SMETANA

********************************************************************************


OBĚDY NA VÍKEND  9. - 10. 3. 2013

POLÉVKA:  SOBOTA KUŘECÍ VÝVAR;  NEDĚLE ČESNEČKA

HLAVNÍ JÍDLO: SO PEČENÁ KRKOVIČKA, BR. KAŠE (BRAMBOR)

                          NE VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE

CENA OBĚDA S POLÉVKOU JE 75,-Kč s vlastním obalem DOPRAVA ZDARMA  DOBA ZÁVOZU: 11-12 H

   >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

PONDĚLÍ 11.3.2013  POLÉVKA ČOČKOVÁ S PÁRKEM

  1. (150G) PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, BRAMBOR, OBLOHA
  2. (120G) VEPŘOVÉ KOSTKY NA ŽAMPIONECH, TĚSTOVINY
  3. (120G) KUŘECÍ STEAK NA OLIVÁCH, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OBLOHA
  4. (350G) PALAČINKY S OVOCEM A SMETANOU

ÚTERÝ 12.3.2013   POLÉVKA ŠPENÁTOVÁ

  1. (120G) BRAMBORÁČKY S KUŘECÍ SMĚSÍ
  2. (120G) UZENÝ PLÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
  3. (120G) TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM A ZÁLIVKOU
  4. (350G) ŠIŠKY S MÁKEM

STŘEDA 13.3.2013   POLÉVKA KUŘECÍ VÝVAR S NUDLEMI

  1. (120G) ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK, RÝŽE (TĚSTOVINY, KNEDLÍK)
  2. (120G) FRANCOUZSKÉ BRAMBORY, OKURKA
  3. (330G) VEPŘOVÁ JÁTRA NA ROŠTU, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OBLOHA
  4. (350G) KYNUTÉ OVOCNÉ PLNĚNÉ KNEDLÍKY, SMETANA

ČTVRTEK 14.3.2013   POLÉVKA KRUPICOVÁ S VEJCEM

  1. (150G) MORAVSKÝ VRABEC, ZELÍ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
  2. (150G) SMAŽENÁ VINNÁ KLOBÁSA, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
  3. (330G) RAJSKÁ OMÁČKA S MASOVÝMI KOULEMI, BRAMBOR (HOUSKOVÝ KNEDLÍK)
  4. (350G) POVIDLOVÉ TAŠTIČKY S PERNÍKOVÝM POSYPEM

PÁTEK 15.3.2013    POLÉVKA MASOVÝ VÝVAR SE ZELENINOU 

  1. (120G) VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
  2. (120G) KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
  3. (330G) GNOCCHI S UZENÝM MASEM A ŠPENÁTEM
  4. (350G) LÍVANEČKY S OVOCEM A ŠLEHAČKOU PO DOHODĚ MOŽNOST JÍDEL I O VÍKENDU   OBJEDNÁVKY PŘIJÍMÁME NA TELEFONU: 723 425 052; NEJDÉLE DEN PŘEDEM.   CENA MENU 60,-Kč VLASTNÍ OBA    

                                          

             Z jídelního lístku pro některé důchodce v DPS:

K pití samozřejmě pivko, nebo nealko PO DOHODĚ; v hospodských cenách samozřejmě. Doprava do DPSky grátis.  S nima UŠETŘÍTE ZA ŠEVCE!!

PONDĚLÍ  11.3.2013   POLÉVKA   ČOČKOVÁ S PÁRKEM

1. (150G) PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, BRAMBOR, OBLOHA
2. (120G) VEPŘOVÉ KOSTKY NA ŽAMPIONECH, TĚSTOVINY
3. (120G) KUŘECÍ STEAK NA OLIVÁCH, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OBLOHA
4. (350G) PALAČINKY S OVOCEM A SMETANOU
 

ÚTERÝ     12.3.2013   POLÉVKA  ŠPENÁTOVÁ

1. (120G) BRAMBORÁČKY S KUŘECÍ SMĚSÍ
2. (120G) UZENÝ PLÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
3. (120G) TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM A ZÁLIVKOU
4. (350G) ŠIŠKY S MÁKEM

STŘEDA   13.3.2013   POLÉVKA  KUŘECÍ VÝVAR S NUDLEMI

1. (120G) ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK, RÝŽE (TĚSTOVINY, KNEDLÍK)
2. (120G) FRANCOUZSKÉ BRAMBORY, OKURKA
3. (330G) VEPŘOVÁ JÁTRA NA ROŠTU, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OBLOHA
4. (350G) KYNUTÉ OVOCNÉ PLNĚNÉ KNEDLÍKY, SMETANA

ČTVRTEK  14.3.2013   POLÉVKA  KRUPICOVÁ S VEJCEM

1. (150G) MORAVSKÝ VRABEC, ZELÍ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
2. (150G) SMAŽENÁ VINNÁ KLOBÁSA, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
3. (330G) RAJSKÁ OMÁČKA S MASOVÝMI KOULEMI, BRAMBOR (HOUSKOVÝ KNEDLÍK)
4. (350G) POVIDLOVÉ TAŠTIČKY S PERNÍKOVÝM POSYPEM
 

PÁTEK    15.3.2013   POLÉVKA  MASOVÝ VÝVAR SE ZELENINOU

1. (120G) VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
2. (120G) KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
3. (330G) GNOCCHI S UZENÝM MASEM A ŠPENÁTEM
4. (350G) LÍVANEČKY S OVOCEM A ŠLEHAČKOU

PO DOHODĚ MOŽNOST JÍDEL  I O VÍKENDU :   OBĚDY NA VÍKEND
9.3. A 10.3.2013    POLÉVKA: SOBOTA               KUŘECÍ VÝVAR S NUDLEMI
                                            NEDĚLE                ČESNEČKA

HLAVNÍ  JÍDLO:   SO, NE   KUŘECÍ  ŘÍZEK,  BRAMBOROVÁ KAŠE

                          SO, NE   VEPŘOVÝ  ŘÍZEK,  BRAMBOROVÁ KAŠE
             
                          SO  PEČENÁ KRKOVIČKA, BR.KAŠE(BRAMBOR)                                
                          NE  VEPŘOVÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK (BRAMBOR)                                                                
                                     

CENA OBĚDA S POLÉVKOU JE  75,-Kč s vlastním obalem   CENA OBĚDA BEZ POLÉVKY JE 70,-Kč s vlastním obalem

BALNÉ JE 10,-Kč POKUD NEMÁTE VLASTNÍ OBAL  DOPRAVA ZDARMA   DOBA ZÁVOZU: 11-12 H  

Objednávejte prosím nejdéle do pátku 8.3.2013 do17H.                                                                     

 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

PONDĚLÍ  4.3.2013    POLÉVKA   ZELENINOVÁ

  1. (330G) ČOČKA NA KYSELO S KLOBÁSOU, OKURKA
  2. (150G) SMAŽENÉ ŽAMPIONY, BRAMBOR, TATARKA
  3. (120G) VEPŘOVÝ STEAK, SÁZENÉ VEJCE, BRAMBOR, OBLOHA
  4. (350G) PALAČINKY S MARMELÁDOU A SMETANOU

 

ÚTERÝ     5.3.2013  POLÉVKA  BRAMBOROVÁ

  1. (150G) SMAŽENÉ KUŘECÍ NUGETKY, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
  2. (150G) ČEVABČIČI, BRAMBOR, HOŘČICE, CIBULKA
  3. (120G) HOVĚZÍ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
  4. (350G) KYNUTÉ OVOCNÉ KNEDLÍKY, SMETANA
 

STŘEDA   6.3.2013POLÉVKA  UZENÁ S RÝŽÍ

  1. (120G) VEPŘOVÁ ROLÁDA SE ŠŤÁVOU, BRAMBOR (TĚSTOVINY)
  2. (120G) TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU
  3. (330G) MASOVÉ RIZOTO, OKURKA
  4. (350G) LÍVANEČKY S OVOCEM A ŠLEHAČKOU
 

ČTVRTEK  7.3.2013  POLÉVKA  FRANKFURTSKÁ

  1. (150G) KUŘE ALA BAŽANT, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK
  2. (120G) TORTILA S KUŘECÍ SMĚSÍ, OBLOHA
  3. (120G) VEPŘOVÁ JÁTRA NA ROŠTU, BRAMBOR, TATARKA
  4. (350G) NUDLE S MÁKEM

 

PÁTEK    8.3.2013     POLÉVKA  MASOVÝ VÝVAR S NUDLEMI

  1. (120G) VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
  2. (120G) KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
  3. (150G) PREJT, ZELÍ, BRAMBOR
  4. (350G) OVOCNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY
 

PO DOHODĚ MOŽNOST JÍDEL I O VÍKENDU

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Opustil jsem  MÁM DŮVODY:Restaurace Barandov v Hrádku n/N

                        J Í D E L N Í      L Í S T E K  
                 Cena menu je 65,-;porce masa je 100g
                       Od 10. září do 14. Září 2012

 

Pondělí
Menu 1- Polévka: Vývar s masem a nudlemi
                  Smažený sýr, vařený brambor, tatarská omáčka
Menu 2 – Polévka: Květáková
                  Vepřová pečeně, bramborový nebo houskový knedlík, zelí

Úterý
Menu 1 – Polévka: Česnečka
                  Smažené rybí filé, bramborová kaše
Menu 2 – Polévka: Bramboračka

                  Vepřová játra na slanině, dušená rýže

Středa
Menu 1 – Polévka: Drštková
                  Uzená kuřecí stehna, šťouchaný brambor, rajčatový salát
Menu 2 – Polévka: Cibulačka

                  Vepřová plec na paprice, houskový knedlík

Čtvrtek
Menu 1 – Polévka: Vývar s fritátovými nudlemi
                  Špagety se smetanovou omáčkou, brokolicí a sýrem

Menu 2 – Polévka: Čočková
                  Vepřový vrabec, bramborový knedlík, špenát

Pátek
Menu 1 – Polévka: Boršč
                  Karbanátek, vařený brambor, zelí
Menu 2 – Polévka: Krupicová s vejcem
                  Uzená krkovice, křenová omáčka, houskový knedlík

                 
      Sladká jídla připravíme dle Vašeho přání a na přání osobní!!!

Přejeme Vám dobrou chuť. Kolektiv Restaurace „Barandov“, Liberecká 400, Hrádek nad Nisou. Kontaktní tel. 602 448 013
 

30.07. - 03.08.2012.doc (26,5 kB)

             Ve dnech: 4. - 8. VI. 2012

                    Pondělí    Polévky:         Bramboračka nebo Vývar s nudlemi a se zeleninou 

                                  Hotová jídla:   Pečené kuře s bramborem, okurkový salát 

                                                       Znojemská omáčka houskový knedlík    

                                                       Palačinky s ovocem a tvarohem

                      

                     Úterý   Polévky:         Pórková s vejcem; nebo :  Česnečka

                               Hotová jídla:    Ražniči se šťouchaným bramborem

                                                     Vepřová pečeně bramborový knedlík a špenát

                                                     Dukátové buchtičky se šodo

                  

                   Středa     Polévky:        Dršťková, nebo Vývar s kapáním

                                 Hotová jídla:   Květákové placičky brambor, zelný salát

                                                      Vepřová čína s rýží

                                                      Čokoládový perník s marmeládou

 

                  Čtvrtek      Polévky:       Žampionový krém; nebo Uzený vývar s rýží

                                  Hotová jídla:  Obalované žampiony,brambor ,tatarka

                                                      Hovězí guláš a houskový knedlík

                                                      Rýžový nákyp

 

                    Pátek       Polévky:       Boršč   nebo Vývar s fritátovýma nudlema  

                                   Hotová jídla: Boloňské špageti se sýrem

                                                      Kuřecí plátek na másle s broskvemi  a opekaným bramborem

                                                      Medovník

 

 Objednávky přijímá: Odpovědná osoba Simona Egerová tel. číslo 608 549 286

 

 

Co budu jíst?

Záložka se připravuje. "Vojak se stará - voják má!" Pamatujete, důchodci? Vzpomeňte, milé důchodkyně! KONČÍME  s politickými kecy parazitů na mojích stránkách!!

Chtěli mne vyhladovět...

V týdnu 12. III. - 18.III. 2012

Pondělí 12. marca : Polievky: Čočková s párkom; Kurací vývar s mäsom a rezancami

                               1. Boloňské špagety; 2. Kuracie závitky so zemiakmi varenými; 3.Talkne domáce so zavareninou.

Úterý 13. marca:  Polievky: Zeleninový krém; Hovädzia s kapaním.

                          1. Kuracie Kung-Pao, dusená ryža; Bravčové na paprike s knedlíkom; Šišky s makom.

Streda 14. marca: Polievky: Držková; Zeleninová s cestovinou.

                          1. Kuracie špalôčky pečené so zemiak. knedlíkom a špenátom; 2. Holandský rezeň so semiakmi a kapustovým šalátom. 3. Rožkový koch.

Čtvrtek 15. marca: Polievky:  Porková; Kuracia s hráškom a ryžou.

                           1. Kuracia živáňska, s pečeným zemiakom & tatarskou omáčkou.   2. Bravčový guľáš s nédľom. 3. Pampúšiky so zavareninou.

Pátek 16. marca: Polievka:  Boršč; Kmínová s vejcem.

                           1. Kuřecí rizoto, okurka. 2. Vepřová játra na slanině; housk. knedlík nebo rýže. 3. Rýžovník

Sobota 17. marca:  Polievka: Hovězí s játr.knedl.; Cibulačka.

                           1. 1/4 kachna pečená; houskový & špekový knedlík; červ. kapusta. 2. Vyprážaný rezeň, zemiaky, uhorka.

Nedeľa 18. marca: Polievka: 1. Rajčatová; 2., Cibuľová.

 

 

                          

 

 

 

V týdnu 5. III. - 11.III. 2012

Vybírám si tradičně z dvou polévek  a T Ř E C H jídel;  sobota & nedele z dvou + zákusek:

Pondělí 5.března: Polévky:Bramboračka; vývar s nudlemi.

                         1:  Smažené žampiony; vařený brambor; tatarská omáčka

                         2. Paprikový lusk v rajské omáčce, houskový knedlík

                         3. Rýžový nákyp se švestkami.

Úterý 6. března: Polévky: Čočková s párkem; Vývar s masem a nudlemi.

                          1. Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík.

                          2. Smažené kuřecí nugerky v těstíčku, vařený brambor.

                          3. Kynuté buchty s tvarohem & domácí marmeládou.

Středa 7. března: Polévky : Drštková; Vývar s hráškem a rýží.

                            1. Roštěná na slanině, dušená rýže.

                            2. Domácí plněné bramborové knedlíky s uzeným; špenát.

                            3. Nudle s mákem.

Čtvrtek 8. března: Polévky: Kulajda; Vývar s kapáním

                            1. Smažený vepřový řízek po brněnsku; vařený brambor; okurka

                            2. Milánské špagety

                            3. Domácí plněné bramborové taštičky sypané perníkem.

Pátek 9. března: Polévky: Ruský boršč; Cibulová s vejcem.

                            1. Kuře na paprice, housk. knedlík, nebo dušená rýže

                            2. Domácí sekaná, bramborová kaše, okurka.

                            3. Domácí škubánky s mákem

Sobota 10. března: Polévky: Lißensuppe mit Wurst

                             1. Rindfleisch gekocht; Tomaten-Sauce; Pasta

                             2. Gebratene Schweinesschnitzel, Katoffelsalat

                              Mehlspeiß

Neděle 11 března: Polévky: Rindsuppe mit Lever Reiß; Blumenkohlsuppe

                             1. Gefüllte Schnitzel, Bratkartoffeln, Gemüze

                             2. Gebratenes Schweinefleisch. Kartoffelpuffer, sauerkraut

                             Mehlspeiß

 

V týždni 27. II. - 4. III.

Vyberám si tradične z dvoch polievok  a  T R O C H jedál;   sobota & nedeľa z dvoch + zákusok:

Pondělí 27. února: Polévky: Gulášová; Vývar s hráškem a rýží.

                              1. Pečené kuře, vařený brambor, kompót.

                              2. Slovenské halušky, uzené plecko, zelí.

                              3. Sladká rýže s ovocem.

Úterý 28. února: Polévky: Fazolová; Česnečka s bramborem.

                            1. Italské lazaně

                            2. Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže

                            3. Palačinky se zavařeninou a tvarohem.

Středa 29. února: Polévky: Držtková; Vývar s celestínskými nudlemi.

                             1. Sekaný řízek v těstíčku, bramborová kaše, zelný salát.

                             2. Srdce na smetaně, houskový knedlík

                             3. Buchtičky se šodoo.

Čtvrtek 1. března: Polévky: Rajčatová; Kuřecí vývar s masem a nudlemi.

                             1. Karbanátek, vařený brambor, zelí.

                             2. Zapékané těstoviny, rajčatový salát.

                             3. Nudle s mákem.

Pátek 2. března: Polévky: Ruský borčš; Cibulačka

                             1. Smažené rybí filé, bramborová kaš, okurka.

                             2. Koprovka s vejcem, houskový knedlík.

                             3. Žemlovka

Sobota 3. března: Polévky: Cibulačka s uzeným a sýrem; Hovězí vývar s játrovými knedlíčky.

                              1. Selský talíř: 3 druhy masa, 2 druhy knedlíků; špenát & zelí.

                              2. Přírodní kuřecí plátek na žampionech opečený brambor.

                              ZÁKUSEK.

Neděle 4. března: Polévky: Rajčatová s těstovinou; Kuřecí vývar s masem a nudlemi.

                           1. Smažené rybí filé, brambor vařený, okompót.

                           2. Svíčková na smetaně, houskový knedlík

                              ZÁKUSEK.

V týždni 20.-24. február:

Vyberám si tradične z dvoch polievok aT R O C H jedál; sobota & nedeľa z dvoch + zákusok:

Pondelok 20. februára: Polievky:Zemiaková; Údený vývar s ryžou.

                                      1. Fazuľový závarok s údeným mäskom a uhorkou

                                      2. Kurací  príštepok s Nivou, opečený zemiak

                                      3. Domáce pampúšiky so zavareninou. 

Útorok 21. februára :   Polievky: Šošovicová; Vývar s rozpusteným vajcom.

                                    1. Milánske špagety; sýr

                                    2. Údené kuracie stehno, zemiaková kaša, kapustový šalát.

                                    3. Domáce buchty s marmeládou.

Streda 22. februára:    Polievky: Držková; Vývar s hráškom a ryžou.

                                    1. Hovädzie varené, znojemská, houskový knedlík, alebo ryža.

                                    2. Domáca jatenička, jelítko; varený zemiak, kapusta.

                                    3. Kysnuté ovocné knedlíky s tvarohom.

Štvrtok 23. februára:  Polievky:  Brokolicová; Kurací vývar s mäsom a rezancami.

                                    1. Údená šunka, chrenová omáčka, houskový knédel.

                                    2. Vyprážaný rezeň, varené zemiaky, uhorka.

                                    3. Domáce šišky s makom.

Piatok 24. februára:    Polievky: Ruský boršč; Krupicová s vajco.

                                    1. Pečené bravčové kúsky; domáci chlpatý knédel a kapusta.

                                    2. Hydinová pečienka na cibuľke, opečené zemiaky.

                                    3. Domáce talkne so zavareninou a tvarohom.

V týždni 13.-19. február:

Vyberám si tradične z dvoch polievok aT R O C H  jedál; sobota & nedeľa z dvoch + zákusok:

Pondelok 13.2. Polievky: Kelová; Zeleninová.

                        1. Prírodné kuracie so zemiekmi

                        2. Plnená paprika s paradajk. omáčkou, cestoviny.

                        3. Domáce zemiakové šištičky s makom.

Utorok 14.2. : Polievky: Zemiaková - česká; Cibuľová - nemecká

                        1. Bravčový plátok na šampiňónoch s dusenou ryžou;

                        2. Segedínský guľáš s húskovámi knédlikmi

                        3. Talkne s džemom a tvarohom

Streda 15.2.: Polievky: Dršková; Krupicová s vajcom.

                        1. Vyprážaný bravčový jazyk; zemiaková kaša, kapustový šalát

                        2. Bravčové pečené s knédlikom a kapustou.

                        3. Kysnuté knedliky ovocné

Štvrtok 16. 2.: Polievky: Šošovicová; Kurací vývar mäsom a rezancami.

                         1. Francúzke kromple, paradajkový šalát.

                         2. Kung - Pau s haruľkami

                         3. Maďarké lečo s klbáskou; zemiaky varené.

Piatok 17.2.:  Polievky: Ruský boršč; Cesnačka.

                         1. Knedlíky na pare ovocné s tvarohom.

                         2. Štefánská hovädzia, húskový knédlik

                         3. Žemľovka

Sobota 18.2.:  Polievky: Hovädzí vývar s pečeňovými hališkami a rezancami; Cesnakovka.

                       1. 1/4 Kačky, dojit knédliky : hôskový a slaninkový; červená kapusta.

                       2.  Vyprážaný kurací rezeň. varené kromple, uhorka

                       Zákusok: medovníčok

Nedeľa 19. 2.: Polievky: Paradajková s cestovinou; Cibuľovka.

                        1. Smotanová klbáska, zemiaková kaša, kapusta kyslá

                        2. Bravčový plátok s volským okom, opečené zemiaky.

V týdnu 6.-13. února: VYBÍRÁM SI ZE 3 JÍDEL; sobota & neděle ze dvou:

Pondělí: Polévky: Zabíjačková; Česnečka s vejcem a sýrem

            1.:Květákový mozeček, vařený brambor; zelná salát.

            2.: Hovězí játra na slanině; dušená rejže NEBO knedlík.

            3.: Palačinky se zavařeninou a tvarohem

Úterý:  Polévky: Franfurktská; Brokolicová

            1.: Sekaná svíčková, houskový knedlík

            2.: Kuřecí rarášci, bramborová kaše; okurka

            3.: Žemlovka

Středa: Polévky: Držtková s dřžťkami; Vývar s hráškem a rýží.

            1.:Vepřové výpečky, bramborrový knedlík; zelí

            2.: Kuře na paprice, houskový knedlík NEBO rýže

            3.: Rýžový nákyp s broskvemi.

Čtvrtek: Polévky: Žampionový krém; Kuřecí vývar s masem a domácími nudlemi

            1.: Pštrosí vejce, vařený brambor

            2.: Penne se smetanovou omáčkou a kuřecím masem

            3.: Buchtičky se šodoo.

Pátek: Polévky: Ruský boršč; Vývar s játr. knedlíčky

            1.: Hovězí srdce po hambursku, houskový knedlík

            2.: Uzená krkovička; Bramborák; zelí

            3.: Nudle s mákem

Sobota: Polévky: Cibulačka s uzeným a sýrem; Hovězí vývar s játr. knedl.

             1.: Selský talíř: ( tři druhy masa, dva druhy knedlíků, špenát; zelí

             2.: Přírodní kuřecí plátek na žampionech , opčené brambory

             Zákusek: Mehlspeiß

Neděle: Polévky: Rajčatová s těstovinou

             1.: Smažené rybí filé, vařený brambor, ovocný kompot

             2.: Svíčková na smetaně, houskový knedlík.

            Zákusek: dortíček

********************************************************************

PONDĚLÍ 30.ledna:menü: Polévky: Hrachová s párkem; Hovězí vývar s rýží a hráškem.

  1. Domácí halušky s uzeným masem a se zelím!!!!
  2. Smžený květák, bramborová kaše, Tatarská omáčka.....
  3. Šišky s mákem

ZÁKUSEK: dortíček.

ATD!!!

************************************************************************